Uitslag Biopt

Gepubliceerd op 16 februari 2020 om 09:41

In mijn vorige blog schreef ik al over het uitstrijkje, hoe belangrijk het is om deze te laten doen. Dat was vooral een boodschap aan vrouwen van mijn leeftijd! In deze blog deel ik de uitslag van mijn vorige ingreep.

Vorige week heeft de gynaecoloog een stukje van mijn baarmoeder geknipt en dat onderzocht. Daaruit kwam wederom geen goede uitslag. Er zijn onrustige cellen gevonden. Wat dus betekend dat er een beginstadium is.

Je mag eerlijk weten dat ik op dat moment even instortte. Voor de derde keer geen goed nieuws krijgen, dat raakt je. Zowel mij als de mensen om mij heen. Ik begon te twijfelen aan mijn eigen lichaam en zocht naar symptomen. Maar die zijn er niet, tenminste bij mij niet.

Over 1.5 week volgt er weer een nieuwe ingreep. De lisexcisie. Tijdens een lisexcisie verwijdert de gynaecoloog een laagje van de baarmoedermond waar de onrustige cellen zijn gevonden.
Dit gebeurt met een klein dun metalen lisje dat elektrisch wordt verhit. Nadat de onrustige cellen zijn weggehaald, ontwikkelen zich weer nieuwe, gezonde cellen op die plek.

Het verwijderde laagje wordt wederom nagekeken en die uitslag zal nog 1-2 weken op zich laten wachten.
Ik hoop met heel mijn hart dat deze ingreep genoeg zal zijn om eindelijk goed nieuws te krijgen! Na drie keer slecht nieuws, heb ik nu echt wel angst. Maar ik wil positief blijven! Als het wel K is, dan ben ik er in ieder geval vroeg bij. Aan die gedachte hou ik mij voor nu vast.

Reactie plaatsen

Reacties

Alma Spaargaren
4 jaar geleden

Sterkte lieverd! Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en je weet het hè? Ik ben er voor je als je een schouder nodig hebt! XXX
❤️

Athalie
4 jaar geleden

Pffff logisch toch dat je van je af wilt schrijven meid zoiets gaat niet in de kouden kleren zitten.
Heel veel sterkte lieverd

Samantha gosseling
4 jaar geleden

Sterkte mop xxx

Papa
4 jaar geleden

Komt goed schat duim voor je en ben er voor je.

Annette
4 jaar geleden

Heel veel sterkte lieverd
Ik weet hoe je voelt ik heb het ook gehad tot nu toe ben ik steeds nog schoon

Linda
4 jaar geleden

Komt goed lieverd, wat je als zelf zegt als het zo is, ben je er vroeg bij. Probeer positief te blijven denken, anders wordt je echt gek van de negatieve gedachten. We duimen met je mee 😘❤️

Sherly
4 jaar geleden

Jeetje mop! Heftig zeg dit! Ik wens jou heel veel kracht en sterkte toe😘

Joyce
4 jaar geleden

Zo is dat lieverd! Ik weet zeker dat ales ze weghalen wat moet, dat het helemaal goed komt. Maar leuk is het niet en minder bang word je er nu ook niet van. Trots op jou hoe je ermee om gaat en hoe je het doet! Love you lieffie