Uitslag lisexcisie

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 18:36

Ik krijg veel de vraag hoe het nu is en of ik al nieuwe uitslagen heb. Ja die heb ik, maar nog geen goede. Ik heb er bewust voor gekozen niet eerder iets te plaatsen omdat er vorige keer rotte appels waren die wel even kwakkeloos hun mening gaven. Zit ik niet op de wachten. Het is mijn keuze of en wat ik deel. En daarbij, hoop ik met mijn verhaal nog steeds andere vrouwen te overtuigen om dat stomme uitstrijkje te laten doen! Maar goed.. de uitslagen..

Na de biopsie (1e ingreep) kwam er naar voren dat er onrustige cellen gevonden waren en deze weggehaald moesten worden door middel van lisexcisie. Deze ingreep heeft 2 weken geleden plaats gevonden. Afgelopen donderdag kreeg ik daar de uitslag van. Het is (nog) geen kanker. Maar... er zijn wederom onrustige cellen gevonden, genaamd CIN3.
Bij CIN 3 zijn er sterkere afwijkingen van de opbouw van het weefsel en is er sprake van een voorstadium van baarmoederhalskanker, of ook wel sterke dysplasie.
Er volgt dus weer een volgende ingreep, dit keer de conisatie. Deze zal pas ergens in april plaatsvinden omdat ik eerst volledig moet herstellen van de vorige ingreep.

Dus ja hoe ik me voel? Boos, dat mijn lichaam mij in de steek laat. Ongerust, dat ik na 4 onderzoeken nog steeds geen geruststellende uitslag heb gekregen. Verdrietig, omdat het geestelijk echt wel meer met je doet dan men denkt. Aan de buitenkant zie je niks, ik voel ook niks, maar geestelijk neemt het wel een loopje met me.

En daar wil ik niet echt aan toe geven. Ik wil positief blijven!! 🙏🏼 Dus ik geniet van alle lieve mensen om mij heen, die uit alle hoeken hun steun en liefde geven. ❤️

En voor nu, ik zie het allemaal wel.... ik kan er helaas zelf niks meer aan veranderen. Het is zoals het is nu. Afwachten tot het volgende onderzoek, hopen dat ze alles weg kunnen halen en dat het ‘stil’ is blijven staan. En dan eindelijk een goede uitslag te horen krijgen, daar gaan we voor! 💪🏼

Reactie plaatsen

Reacties

Athalie
4 jaar geleden

Heel veel sterkte lieverd, mensen zien geen verdriet aan de buitenkant. Ik hoop echt oprecht dat er na de volgende ingreep een goed bericht komt dat alles weg is gehaald. Heel en heek veel sterkte

Shan
4 jaar geleden

Jeetje wat ontzettend k*t zeg!

Lieve dais ik ken jou niet maar volg je al een tijdje.
Ik wil jou enorm veel sterkte wensen en hoop met jou en je gezin mee dat het allemaal goed gaat komen!

Heel veel sterkte gewenst!♡

Samantha
4 jaar geleden

Heel veel sterkte meid!❤

Ans
4 jaar geleden

Lieve deez ik hoop dat het echt goed komt 💋

Marjolein Perdon
4 jaar geleden

Sterkte dees duim met je mee voor goede uitslag ik zit ook weer te wachten op oproep van zkh voor uitstrijkje ze hebben in oktober bij mij stukje van me baarmoederhals afgehaald was niet helemaal goed dus moest over half jaar weer uitstrijkje laten doen in zkh dus das in april

Louiss
4 jaar geleden

Sterkte met alles. Die zure appels zullen wel niks beters te doen hebben. Het is jou leven jou keuze wat je wel en niet deelt. En je moet vooral jou weg volgen met wat wel od niet goed voelt voor jezelf. Neem je tijd. Je bent zelf t belangrijkste en je gezinnetje natuurlijk.

Mariska
4 jaar geleden

Hooiii deez
Ik begrijp he boosheid helemaal
Ik heb in april de zelfde uitslag gekregen .. onrustige ernstige cellen CIN3
Helaas
Ik zou een halfjaar later weer terug moeten komen maar helaas door de corona omstandigheden kan het nu niet gecheckt worden ..

Ik wens je heel veel sterken en wij vrouwen zijn sterk wij komen er wel 💪

X