Deel 6

Gepubliceerd op 22 oktober 2022 om 21:00

Zijn twee handen pakken mijn borsten vast en knijpen er zachtjes in terwijl hij zijn gezicht naar mijn tepels brengt. Hij laat zijn tong over mijn tepel glijden en bijt er vervolgens zachtjes in. Een zachte kreun ontglipt mijn lichaam en ik duw mijn rug omhoog van genot.

Zijn hand glijd mijn slipje in en ik voel hoe zijn vinger tussen mijn lippen door langs mijn clit glijd. Dan laat hij zachtjes twee vingers bij mij naar binnen glijden en ik voel hoe nat ik ben. Hij trekt in een ruk mijn slipje uit en doet zijn boxer naar beneden. Hij pakt mijn benen beet en spreid ze om vervolgens zijn harde lul over mijn schaamlippen te laten glijden. Langzaam voel ik hem steeds meer naar beneden gaan, maar telkens weer glijd hij terug naar boven. Ik hunker naar het moment dat hij bij mij naar binnen komt. 'Neem me Aron'  hoor ik mezelf kreunend zeggen. Hij laat zijn lul weer naar beneden glijden en dit keer glijd hij wel naar binnen.  Opeens schrik ik wakker terwijl ik op mijn buik lig, ik voel hoe mijn lichaam na tintelt van een orgasme. huh?? Was dit een droom?? Een natte droom ofzo? Ik pak mijn telefoon en google of vrouwen ook een natte droom kunnen hebben. En ja hoor, dat kan wel degelijk. Voor het eerst in mijn leven heb ik zojuist een natte droom gehad. Verbouwereerd door wat me zojuist is overkomen, stap ik uit bed, trek mijn badjas aan en pak een sigaret. Ik loop naar het balkon en open zachtjes de deur. Ik steek mijn sigaret aan en neem plaats op de stoel. Ik door loop de afgelopen avond nog een keer in mijn hoofd. Wat een bizarre gewaarwording. Als mijn sigaret op is ga ik terug naar binnen toe. Ik ga nog even plassen en vervolgens stap ik mijn bed in, naast mijn kleine meisje die nog steeds vredig ligt te slapen. 

 

'Mama, mama?' hoor ik ver weg. Ik draai mezelf om en open mijn ogen. Het vrolijke gezichtje van Luci is het eerste wat ik zie. 'Goedemorgen lief meisje.' zeg ik terwijl ik haar een kus op haar voorhoofd druk.

Ik heb een kater, en een goede ook. Niet alleen van de wijn. Wat heb ik in godsnaam gedaan gisteravond en waarom stopte het zo abrupt? En die droom, wat had dat te betekenen? Ik sluit mijn ogen en geniet van de knuffel met mijn kleine meisje. 'Gaan we ontbijten mam?' vraagt Luci terwijl ze zich van mij losmaakt. 'Ja meisje, dat gaan we doen.' Met veel moeite stap ik uit bed, mijn hoofd bonst en een vlaag van misselijkheid overvalt me. Ik pak mijn telefoon om te kijken hoe laat het is. Half 9 pas, dit wordt een lange dag. 

Als ik mezelf een soort van opgelapt heb en ook Luci aangekleed is vertrekken we naar beneden. Luci rent de eetzaal in en is door het dolle. 'mam, mam, kijk wat veel.' Dit kleine meisje is altijd zo blij, ik kan daar zo van genieten. Samen scheppen we eten op en zoeken een mooi plekje op om samen te ontbijten. Ik heb er twee espresso bij, uit zo een automaat, dat dan weer wel, maar ik heb ze echt nodig vandaag. 'Wat wil je zometeen gaan doen Luci?' 'Zwemmen mam! de hele dag!' zegt ze enthousiast. Ik moet lachen. 'ik had niet anders verwacht lieverd.' Na het ontbijt gaan we naar boven terug om onze zwemspullen bij elkaar te pakken. Ik smeer Luci vast goed in zodat ze zo meteen het water in kan. Als ik naar het balkon loop om onze handdoeken te pakken staat Aron buiten. 'Goedemorgen sunshine! lekker geslapen?' zegt hij terwijl hij naar mij knipoogt. Ik voel dat ik moet blozen. 'Heerlijk geslapen, wel een kater nu. en jij?' vraag ik terwijl ik doorga met de spullen pakken. 'Ja goed hoor! Ik heb geen gelukkig geen kater.' 

'Mam, kom je nou?' hoor ik ineens achter me. 'Oh, hallo meneer.' 'Goedemorgen Luci, ga je lekker zwemmen?' 'Ja met mama! Kom jij ook?' Verstijfd blijf ik staan door de vraag die Luci stelt. 'Misschien kom ik wel even zwemmen straks, maar ik beloof je niks. Je bent toch gezellig met mama.' Thank god voor dit antwoord denk ik bij mezelf. 'Kom Luci we gaan. Fijne dag vandaag he!' 'Jullie ook dames.' Ik sluit de balkondeur achter ons en kijk nog een keer om. Weer krijg ik een knipoog van Aron. Ik lach verlegen.

Als Luci een plekje heeft uitgezocht bij het kinderbad nemen we plaats. 'Mama, mag ik mijn bandjes? Ik pak ze uit de tas en doe ze bij haar om. Als ik mij omdraai ligt ze al in het water. 'Oh mam het is nog wel een beetje koud, ik ga glijden.' en ze rent naar de glijbaan. Tevreden meisje, denk ik bij mezelf. Ik neem plaats op het ligbedje, pak mijn telefoon erbij en open whatsapp. Ik twijfel even of ik Frank een berichtje zal sturen, maar sluit het gesprek al weer snel. Waarom moet het altijd van mijn kant komen denk ik bij mezelf. In mijn ooghoek zie ik Aron aan komen lopen. 'Zo lady, deze kan jij wel gebruiken volgens mij' zegt hij terwijl hij mij een espresso overhandigt. Ik lach, 'nou dat kun je wel zeggen.' 'Beetje bij gekomen van gister avond? vraagt hij terwijl hij zijn zonnebril van zijn gezicht haalt. 'Ja wel hoor, ik heb heerlijk geslapen daarna' zeg ik terwijl ik zwijg over de droom die ik heb gehad. Hij lacht, 'hebben jullie nog plannen vandaag?' vraagt hij terwijl hij naar mij knipoogt. Ik voel dat ik moet blozen, 'nee vandaag nog maar even een dagje bij het zwembad. Morgen zien we wel weer verder. En jij?' Hij haalt zijn schouders op, 'mijn broertje is vanmorgen vroeg pas terug gekomen dus die zal wel de hele dag op zijn nest liggen. ik zie wel wat er vandaag op mij af komt.' antwoord hij uitdagend. 'Hey meneer!' hoor ik Luci ineens roepen. Ze hangt met haar armpjes over de rand van het zwembad. 'Kom jij ook zwemmen?' vraagt ze aan hem. Hij trekt zijn shirt uit, gooit het naast mij neer op het ligbed en loopt op Luci af. 'Als jij nou gaat glijden, ga ik bij jou kijken.' hoor ik hem zeggen. Luci glundert van blijdschap, 'dat is goed!' Ik bekijk het allemaal vanaf een afstand, met de van Aron gekregen espresso in mijn hand, en heb een lach op mijn gezicht staan. Al snel betrap ik mezelf erop dat ik Aron steeds aantrekkelijker begin te vinden, niet alleen qua uiterlijk maar ook innerlijk. Wat ik bij Frank zo mis, zie ik in hem allemaal terug, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. Het zal toch niet zo zijn dat ik hier verliefd aan het worden ben...... 

Reactie plaatsen

Reacties

Lizet
4 maanden geleden

Erg mooi verhaal Deez wat iedereen in werkelijkheid kan overkomen. Gaat het nog verder???
Groetjes Zetje