Reactie plaatsen

Reacties

Michel(Mies)
8 maanden geleden

Mooi verhaal opbouw kan iets beter maar daar hebben we het over gehad ik zelf haat lezen zeker zonder plaatjes maar dit leest echt lekker weg kijk uit naar de volgende delen 🫶🙏 gr Mies tijger/topper

Rene
5 jaar geleden

Hey Dees! Wanneer komt deel 10? en 11? Zoals ik je al zei, ik hou niet van lezen. Maar wat een verhaal, heerlijk om te lezen!
x Rene

Bricitta
5 jaar geleden

Lieve deez.
Vindt jou verhalen super mooi en interessant haal me energie uit jou verhalen kan niet wachten om nog meer te lezen van jou.

Liefs Bricitta

Nick Dekker
5 jaar geleden

Doe je best en laat je nooit door niemand uit het veld slaan! Je schrijft fantastisch! En als je man zijnde, kan ik het weten want ik lees altijd al je reacties op je delen van je verhalen! Die schop onder je kont had je even nodig en ik hoop dat je er nu serieus werk van maakt en een prachtig boek schrijft!

Andrea tammer
5 jaar geleden

Hé dees super leuk dat je een boek ga schrijven.
Ik heb het verhaal laatste ook weer opgepakt met lezen en het leest heerlijk weg.
Dus blijf vooral je ding doen.

Groetjes zuster Dre

Dianne
5 jaar geleden

Hey Deez.

Ik vind jou verhalen super, ze lezen heerlijk weg. Vind het echt super knap van je. Als je boek hebt geschreven ga ik hem zeker kopen. Heb vertrouwen in jezelf je doet het beter dan je denkt. Heel veel succes bij het schrijven van je boek , je kunt het!!!!! Liefs Dianne

Claudia
5 jaar geleden

Lieve Deez,

Je verhalen lezen heerlijk weg. Elke keer als ik je berichtje op Facebook zag dat je een nieuw verhaal had geplaatst, kon ik niet wachten met lezen! Toen je vorige week deel 9 plaatste heb ik eerst alle andere 8 delen gelezen om weer helemaal in het verhaal!
Ik kan niet wachten tot je boek uit is!
Zo trots op jou in alles wat je doet!
Liefs,
Claudia

Madelon
5 jaar geleden

Geweldige verhalen, het leest zo makkelijk weg. Tijd voor een boek lijkt mij, wachten op een volgend deel duurt mij altijd te lang omdat je weer uit het verhaal bent. Topper! Veel succces

Jacqie
5 jaar geleden

Heej deez,

Ik vind je verhalen geweldig die je schrijft.
Als je op deze manier ook je boek gaat schrijven zal ik hem zeker kopen omdat ik het dan ook daadwerkelijk kan lezen...
Super ik kan niet wachten tot het volgende deel..
S6 en jij kunt dit..

Leontine
5 jaar geleden

Lieve dees,
Ik lees je verhalen vanaf het begin, je was even stil. Nu je weer begonnen bent, ben ik weer begonnen met lezen! Wauw wat schrijf jij spannend, goed, mee slepend en wat wil ik graag het vervolg weten!
Kan niet wachten op je boek die zal ik dan ook zeker kopen en waarschijnlijk in no time uitlezen als het net zo spannend is als je verhalen hier.
Zet hem op en vertrouw in jezelf!
Groetjes, Leontine